Tilbage til startsidenVi er

Niels Kilele, Kjeld Friis og Mads Bischoff har mere end 20 års erfaring i at undervise og optræde sammen med traditionel afrikansk dans, sang og trommespil. Alle tre har hver i sær gennem årene markeret sig som store talenter indenfor formidling af den etniske og levende musik. Især er det Sukumaland i Tanzania som er inspirationen, og vi har alle været medlemmer af Utamaduni Dance Troupe gennem mange år.
Sammen var vi med til at danne et af de første danske afro-orkestre "The Bagobogobo Highlife Orkestra" i starten af 80'erne, og vi har siden markeret os som percussionister med speciale i afromusik mm. F.eks. deltager trioen på Cd udgivelser med bl.a. Poul Krebs og Sorten Muld.
Play ‘n’ Drum Percussion Trio er en moderniseret fortsættelse af vores fælles rødder!

Kjeld Birch Friis

Professionel musiker, underviser og percussionist. Færdiguddannet fra "Center for rytmisk musik og bevægelse" i 1992 med trommer/percussion som hovedinstrument.
Minister for Takt og Tone på Gøglerskolen i Århus siden ‘92. Inspirationen hentes fra alverdens kulturer (Afrika, Cuba, Brasilien, Østeuropa, Spanien, Danmark...)
Tilknyttet Århus Musikkonservatorium som underviser og praktikvejleder. Erfaring som udøvende musiker i forskellige bands samt studiemusiker på flere Cd-indspilninger.

E-mail til Friis
Tlf. 86 28 77 14

Niels Kilele

Professionel musiker, percussionist og underviser. Har medvirket i mange bands. Her kan bl.a. nævnes: Stick ’n’ Fire, Shirtsville og techno/folk bandet Sorten Muld. Har desuden medvirket på adskillige cd-indspilninger. Komponerer teatermusik, bl.a. med Granhøj Dans og Opgang 2 Livsteater. Akkompagnerer til forskellige danse workshops i African-Modern dance.

E-mail til Niels
Tlf. 86 19 19 46

Personligt website
(Under udvikling)
 

Mads Bischoff

Professionel musiker, underviser og performer. Har rejst og lært musik, dans og kultur på adskillige studierejser til Østafrika. Optræder med sang, dans og musik i forbindelse med al slags teater og performance, og underviser derudover på skoler, højere læreanstalter mm. primært i sammenhæng med Worlddance, og Utamaduni Dance Troupe.
Har derudover et lille websnedkeri og computerassistancebureau, Safi.dk.

E-mail til Mads
Tlf. 86 18 47 58

Personligt website

Links til samarbejdspartnere

Play 'n' Drum percussion trio. Kontakt os ved at klikke her Kontakt

 Flink-E-link * En linkudvekslingsservice fra Safi.dk

Play 'n' Drum percussion trio er hovedsponsor for DRUMSPOT